Wat we aanbieden


Hardware

Waarom zie ik hier geen leuke foto’s van In-Vehicle Units en routers?

Omdat de hardware variabel is, maar de diensten zijn uniek. Een doos met een sim in uw voertuig plaatsen, geeft u niet het resultaat dat u zoekt. Om een ​​echt verbonden voertuig te hebben dat verbonden blijft, moet u ervoor zorgen dat u de juiste hardware gebruikt met de juiste services en het juiste dataplan hebt om te kunnen voldoen aan uw operationele behoeften. U dient ook rekening te houden met de steeds veranderende wettelijke vereisten. Eenmaal geïnstalleerd, zorgen we voor de rapportering, onderhoud en ondersteuning van de totale oplossing. Al meer dan 15 jaar, leveren we deze volledige service naar onze klanten toe.

Verdere informatie

Wi-Fi als een service

Waarom vertrouwen onze klanten ons om hun Wi-Fi te beheren?

Technologie is vandaag de dag erg snel verouderd, en bijblijven betekent investeren in tijd en geld. Bovendien zijn de toenemende wettelijke eisen steeds complexer en afhankelijk van de landen waar uw voertuigen door rijden. Dit zijn slechts twee redenen waarom onze klanten hun Wi-Fi door ons laten beheren. Wij zorgen er immers voor dat ze steeds de nodige connectiviteit krijgen en behouden. Zo krijgen uw passagiers, medewerkers en systemen de connectiviteit die ze nodig hebben en verwachten. Met een klantenonderzoek kan u te weten komen hoe uw passagiers de dienst die u aanbiedt, apprecieren. Dit kan gebeuren door middel van live feedback tijdens de rit.

Verdere informatie

Advanced Passenger Information System

Wat zijn de voordelen van een Advanced Passenger Information System?

Vandaag verwachten reizigers dat ze op de hoogte gehouden worden. De reisinformatie moet beschikbaar zijn op een manier die ze verwachten en op het moment dat ze het nodig hebben. Daarom ontwikkelden we een platform dat uw passagiers voor, tijdens en na hun rit informeert. Deze informatie kan worden weergegeven op haltes, op de schermen in het voertuig, via Wi-Fi, op mobiele apparaten en op uw website. Dit is ook een geweldige manier om direct met uw passagiers te communiceren.

Verdere informatie

Videosysteem in de cloud

Waarom is het een goed idee om een cloud gebaseerd videosysteem te gebruiken?

Ons volledig cloud-based surveillance systeem combineert de voordelen van een traditioneel CCTV-systeem met alle voordelen van de cloud, maar zonder de nadelen die traditionele CCTV-systemen hebben. Het integreert unieke eigenschappen zoals het zien van beelden die gelinkt zijn met de locatie van uw voertuigen, en dit niet alleen op tijd en datum, maar ook op basis van een incident. En dit met de kost efficiëntie en beschikbaarheid van een in de cloud gebaseerde oplossing.

Verdere informatie

Video op aanvraag

Kan ik niet alleen een internetverbinding aanbieden aan boord?

Vandaag de dag zijn de meeste dingen te vinden op het internet. Maar om uw passagiers ervaring verder te verbeteren, kan u een stap verder gaan. Ons systeem brengt de streaming inhoud in de bus over de Wi-Fi en maakt daarmee uw internetverbinding beschikbaar voor meer nuttigere dingen. Het geeft ook een ononderbroken streaming ervaring aan uw passagier en u kunt het gebruiken om uw inhoud of die van uw partners aan boord weer te brengen.

Verdere informatie

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.