Services

Wi-Fi als een service


Waarom vertrouwen onze klanten ons om hun Wi-Fi te beheren?

Technologie is vandaag de dag erg snel verouderd, en bijblijven betekent investeren in tijd en geld. Bovendien zijn de toenemende wettelijke eisen steeds complexer en afhankelijk van de landen waar uw voertuigen door rijden. Dit zijn slechts twee redenen waarom onze klanten hun Wi-Fi door ons laten beheren. Wij zorgen er immers voor dat ze steeds de nodige connectiviteit krijgen en behouden. Zo krijgen uw passagiers, medewerkers en systemen de connectiviteit die ze nodig hebben en verwachten. Met een klantenonderzoek kan u te weten komen hoe uw passagiers de dienst die u aanbiedt, apprecieren. Dit kan gebeuren door middel van live feedback tijdens de rit.

Aangezien technologie snel veroudert, vragen wij u niet om in dozen te investeren (IVU’s). Niet in het begin, en ook niet daarna. We denken dat u zich op uw kernactiviteit moet kunnen concentreren, terwijl wij ons concentreren op die van ons. Technology refresh is een standaard onderdeel van ons aanbod. Omdat we de hardware op hetzelfde niveau willen houden als onze diensten. Heel de tijd. Daarom zijn de installatie- en onderhoudsdiensten steeds inbegrepen.

Weet u dat er vrij zware wettelijke vereisten zijn rond connectiviteit aan boord, afhankelijk van de landen waarin uw voertuigen actief zijn? In Europa, inclusief de EU, is er geen geharmoniseerd wettelijk kader. Het gebruik van Wi-Fi in een voertuig, dat door bepaalde landen rijdt, is in veel gevallen voldoende om onder de specifieke wetgeving van dat land te vallen. Niet in overeenstemming zijn met de lokale regels kan ernstige gevolgen hebben. Het goede nieuws is, ook dat kunnen we voor u verzorgen. Inclusief de registratie van uw voertuigen bij de vereiste autoriteiten in de verschillende landen die deze vereisten beheren.

Om ervoor te zorgen dat we voldoen aan onze belofte en u de mogelijkheid heeft om in real-time te zien wat er in uw vloot gebeurt, hebben we verschillende cloud-based platforms ontwikkeld om aan uw behoeften en vereisten te voldoen. Vertel ons welke connectiviteitsvereisten u heeft en wij zullen u het best passende platform aanbieden. Hiermee kan u informatie verzamelen over het gebruik, verbruik, locatie, netwerkdekking, diepgaande marketinginformatie, technische details en nog veel meer.

Wij kunnen eveneens de sims leveren, voor verschillende landen of in Europa. Vergeet niet dat diegene die het sim abonnement bezit, volgens de wet als de internetprovider wordt beschouwd. Dit betekent dat een hele wetgeving van toepassing is. Bent u daarop voorbereid? Wij wel.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.