Services

Videosysteem in de cloud


Waarom is het een goed idee om een cloud gebaseerd videosysteem te gebruiken?

Ons volledig cloud-based surveillance systeem combineert de voordelen van een traditioneel CCTV-systeem met alle voordelen van de cloud, maar zonder de nadelen die traditionele CCTV-systemen hebben. Het integreert unieke eigenschappen zoals het zien van beelden die gelinkt zijn met de locatie van uw voertuigen, en dit niet alleen op tijd en datum, maar ook op basis van een incident. En dit met de kost efficiëntie en beschikbaarheid van een in de cloud gebaseerde oplossing.

In elk voertuig een toestel plaatsen dat video opneemt is niet de ideale oplossing. Zoals onze klanten hebben geleerd is dat complex, tijdrovend en duur om te beheren. Zelfs systemen waarop u vanop afstand kan connecteren, zorgen nog steeds voor onzekerheid. Wat gebeurt er als de bus gestolen wordt of erger, vuur vat? Wij zorgen ervoor dat u aan uw wettelijke en praktische verplichtingen kan voldoen, ongeacht de situatie.

Onze oplossing geeft u de controle over uw video opnames. U kunt video opnames koppelen aan de gps-coördinaten van uw voertuigen, zodat u snel beelden kunt bekijken op basis van incident of tijd en locatie. Indien u dit wilt combineren met andere hulpmiddelen zoals passagiers-cargo telling, gezichtsherkenning of andere live-beelden gebaseerde feiten, dan hebben wij dat zeker in onze tool box. Wij bieden een platform voor analyse van de beelden, gecombineerd met innovatieve technologie, preventieve en multimodale analyse om u te helpen het menselijke gedrag in en rond uw voertuigen te analyseren.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.