Services

Video op aanvraag


Kan ik niet alleen een internetverbinding aanbieden aan boord?

Vandaag de dag zijn de meeste dingen te vinden op het internet. Maar om uw passagiers ervaring verder te verbeteren, kan u een stap verder gaan. Ons systeem brengt de streaming inhoud in de bus over de Wi-Fi en maakt daarmee uw internetverbinding beschikbaar voor meer nuttigere dingen. Het geeft ook een ononderbroken streaming ervaring aan uw passagier en u kunt het gebruiken om uw inhoud of die van uw partners aan boord weer te brengen.

Een video on demand server in uw voertuig zal u helpen om de passagiers tevredenheid verder te verhogen. Het staat u toe om uw transportdiensten tegenover die van uw concurrenten te differentiëren, uw data kosten te verlagen, terwijl passagiers naar uw inhoud kijken, downloaden ze geen gegevens van het internet. Het zal de reiservaring veel minder tijdgevoelig maken voor uw passagiers. Terwijl ze naar multimedia content kijken, gaat de tijd immers sneller vooruit.

Verschillende inhoud kan geladen worden op de eenheden, variërend van films en tv-programma’s over reisinformatie en zelfs de locatie van het voertuig. Het biedt ook de mogelijkheid voor gesponsorde inhoud van derden. Dit kan de passagierservaring verder verbeteren, terwijl u een extra inkomen kan genereren. Updates kunnen over het mobiele netwerk worden uitgevoerd, zodat het niet tijdrovend of duur en omslachtig is om de content aan te passen.

Wij zorgen voor de hele levenscyclus, apparatuur, installatie en onderhoud en rapportering aan de licentiehouders die noodzakelijk zijn voor legale entertainment content in de verschillende landen. Entertainment inhoud kan in vele vormen komen. Het kan gelicentieerde Hollywood-inhoud zijn, maar ook lichte en royalty-vrije inhoud. Met de ervaring die we hebben, adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden om te zien wat het beste uitkomt voor uw specifieke behoeften.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.