Services

Hardware


Waarom zie ik hier geen leuke foto’s van In-Vehicle Units en routers?

Omdat de hardware variabel is, maar de diensten zijn uniek. Een doos met een sim in uw voertuig plaatsen, geeft u niet het resultaat dat u zoekt. Om een ​​echt verbonden voertuig te hebben dat verbonden blijft, moet u ervoor zorgen dat u de juiste hardware gebruikt met de juiste services en het juiste dataplan hebt om te kunnen voldoen aan uw operationele behoeften. U dient ook rekening te houden met de steeds veranderende wettelijke vereisten. Eenmaal geïnstalleerd, zorgen we voor de rapportering, onderhoud en ondersteuning van de totale oplossing. Al meer dan 15 jaar, leveren we deze volledige service naar onze klanten toe.

U kunt het een Wi-Fi-box of een router noemen, we willen graag praten over in-voertuig-eenheden (IVU). En ze komen in alle vormen, maten en specificaties. We hebben onze eigen units ontwikkeld die speciaal ontworpen zijn voor de ruwe omgeving van bewegende voertuigen. Deze respecteren de wettelijke certificering voor uw specifieke vereisten, bus, bus, tram, vrachtwagen, trein of eender welk ander voertuig dat u wenst te connecteren met het internet of bedrijfsnetwerk.

Maar misschien heeft u al eenheden (IVU’s) geinstalleerd en bent u op zoek zijn naar een dienstverlener, zoals wij, om meer uit de reeds uitgevoerde investering te halen, we kunnen namelijk een breed scala aan IVU’s in de markt ondersteunen. We kunnen waarschijnlijk werken met wat u al hebt. Onze aangepaste software zal de connectiviteit verbeteren van de units die u al hebt aangeschaft, zodat ze op het niveau van prestaties en kwaliteit komen waar u naar op zoek bent.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.