Services

Advanced Passenger Information System


Wat zijn de voordelen van een Advanced Passenger Information System?

Vandaag verwachten reizigers dat ze op de hoogte gehouden worden. De reisinformatie moet beschikbaar zijn op een manier die ze verwachten en op het moment dat ze het nodig hebben. Daarom ontwikkelden we een platform dat uw passagiers voor, tijdens en na hun rit informeert. Deze informatie kan worden weergegeven op haltes, op de schermen in het voertuig, via Wi-Fi, op mobiele apparaten en op uw website. Dit is ook een geweldige manier om direct met uw passagiers te communiceren.

Communiceren met uw klanten en passagiers is van vitaal belang voor het behalen van een goede klanttevredenheid. Een geïntegreerd systeem waarin dezelfde informatie wordt weergegeven op verschillende media, is een belangrijk onderdeel van de ervaring die u wilt creëeren. Pas de informatie op één plaats aan en het zal automatisch weergegeven worden en beschikbaar zijn onder verschillende vormen. Met onze managementconsole kunt u verder kijken dan de schermen aan boord. U kunt automatisch vertragingen, afwijkingen op de route of zelfs gesponsorde partnerinformatie op de schermen in het voertuig tonen. Ook op vele andere plaatsen, zoals op mobiele apparaten in de bus, via internet, op schermen op bushaltes of op jouw website. Een makkelijk te gebruiken interface waar u bepaalt welke informatie beschikbaar is en voor wie. Ons intuïtief platform stelt u in staat om aan te vangen zonder uitgebreide training.

Rapporteer over uw activiteiten en het beheer van uw vloot op een efficiënte en kosteneffectieve manier. Verzend live berichten naar de schermen in het voertuig wanneer dat nodig is. Meer functionaliteiten zijn beschikbaar.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.