Over ons


Icon is in 1999 opgericht in Luxemburg en is sindsdien actief op het gebied van telecommunicatie in bewegende voertuigen. Intussen zijn wij een toonaangevende service- en oplossingsaanbieder voor de cargo-, bus- en bussenindustrie voor mobiel internet, APIS (Advanced Passenger Information Systems) en VOD (Video On Demand) entertainmentsystemen. Wij vinden het belangrijk om langdurige relaties met onze klanten te ontwikkelen waardoor we hun activiteiten echt kunnen begrijpen en zo de meest geavanceerde, economische en voordelige oplossingen voor hun behoeften kunnen raadplegen en ontwikkelen.

Als Icon-klant heeft u de zekerheid dat u voorop blijft lopen en u uw prestatie en opbrengsten kan maximaliseren. Dit doen we door gebruik te maken van de meest geavanceerde, maar toch makkelijk te gebruiken technologiëen. Wij leveren kant en klare oplossingen inclusief uitgebreide diensten, voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van de door u benodigde oplossingen. Daarbij kan u zich focussen op het leveren van de beste service aan uw klanten en passagiers.

Omdat veel van onze oplossingen in de transportsector worden geïmplementeerd, blijven we zeer gevoelig voor de specifieke behoeften en de verhoogde connectiviteits- en veiligheidseisen van de vrachtwagen-, vracht- en waarde transportindustrie. Vele grote namen in de vervoerssector hebben onze oplossingen toegepast en daarmee een aanzienlijk verschil gemaakt in hun processen en kostenefficiëntie in hun specifieke vakgebied.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.