FAQ

FAQ Over wifi


Ze zijn allemaal van essentieel belang voor een perfect functionerende connectiviteit, daarom zijn ze een elementair onderdeel van ons aanbod.

Ja, hoe zit het daarmee? Onze data plannen omvatten grensoverschrijdend verkeer als dat is waar u naar op zoek bent. Geen zorgen meer voor torenhoge facturen aan het einde van de maand. Het is zelfs mogelijk om u op een vaste prijs aan te bieden, zodat u precies weet wat de maandelijkse kosten zijn. Wij vergelijken voortdurend gegevensplannen in verschillende landen om ervoor te zorgen dat onze klanten de beste deal beschikbaar hebben in het kader van ons aanbod. U heeft waarschijnlijk gehoord dat roaming binnen de EU is beëindigd. Wel, dit is niet 100% juist. Operatoren hebben extra eisen gesteld. U moet een bepaalde tijd doorbrengen in het nationale netwerk. Of u kunt slechts een bepaald percentage van uw gegevensplan in het buitenland gebruiken. En nog veel meer kleine details die het verschil kunnen maken tussen een betrouwbare verbinding of niet. En dit is nog maar de top van de ijsberg. En ja, we behandelen dit ook in ons aanbod.

Ja, in de meeste landen ben je dat niet alleen verplicht, maar je moet ook bepaald internetverkeer blokkeren. Daarom is een goede configuratie website waar u een live-weergave hebt en in overeenstemming is met de verschillende wettelijke vereisten inzake rapportage van vitaal belang. En ja, dit is ook opgenomen in ons aanbod.

Een goede router heeft meerdere antennes op het dak nodig en een 12/24V-aansluiting na contact. Ja, het is inderdaad zo simpel. Wij kunnen de installatie in ons dienstenaanbod aanbieden.

Het hangt ervan af in welke landen uw voertuig rijdt. Elk land heeft zijn eigen wettelijke eisen. Zelfs binnen de EU is er geen gestandaardiseerd wettelijk kader. Deze individuele juridische kaders veranderen bovendien ook nog regelmatig. Laten we niet vergeten dat u onder de wettelijke eisen valt van het land waar u bent gevestigd en de wettelijke vereisten van het land waar u doorheen reist. Allemaal goede redenen om een ​​deskundige te hebben die dit voor u beheert. Daarom nemen wij dit in ons aanbod voor u op.

Ja, theoretisch kan u dat, maar er zijn gevolgen. U valt onder wettelijke eisen en verplichtingen die door een eenvoudige router niet kunnen worden behandeld. Rapportering, bescherming van de persoonlijke levenssfeer, het handhaven van de verbinding en de wettelijke vereisten. Kortom, het leveren aan uw passagiers wat u hen belooft: een stabiele en werkende internetverbinding. Dit alles is heel moeilijk om op te volgen zonder een complete dienst aan te bieden.

Een vaste verbinding is technisch een zeer eenvoudige oplossing, zoals u waarschijnlijk weet. Maar zodra een internetverbinding begint te bewegen, veranderen veel variabelen. U moet een mobiel signaal op een stabiele en consequente manier kunnen ontvangen. U moet ervoor zorgen dat u altijd met de beste antenne van de operator verbonden bent. Internetverbindingen moeten automatisch over de grenzen overgaan. Het behouden van een internetverbinding in een bewegend voertuig is vele keren moeilijker dan op een vaste locatie. Alle deze verschillen zijn opgenomen in ons aanbod.

Om een ​​functioneel en juridisch sluitend systeem te hebben, moet u verschillende dingen combineren. Een gecertificeerde router (IVU) met antennes die passen bij uw wensen. Een data plan, installatie- en ondersteuningsdiensten en het wettelijk kader voor het aanbieden van een Wi-Fi service in de landen waarin uw voertuig actief is.

Let op: Desondanks de enorme gevolgen voor het niet respecteren van de wettelijke verplichtingen, worden ze vaak vergeten. Al deze punten zijn opgenomen in ons aanbod.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.