FAQ

FAQ Over wetgeving


Ja, dat kan u, en wij raden u aan om dit te doen. U kunt bepaalde categoriëen en websites blokkeren. U kunt het gebruik per dag, week of maand beperken. U kunt snelheid beperken … een breed scala aan mogelijkheden waaruit wij u kunnen helpen kiezen en die in ons dienstaanbod zijn opgenomen.

Jawel, en in elk land waar u doorheen rijdt. Zie punt 4.

Afhankelijk van het land kunnen ze vrij ernstig zijn. Het kan gaan van een waarschuwing over een boete tot het onwettig verklaren van uw voertuig. Allemaal gevolgen waarmee u niet wilt geconfronteerd worden.

Helaas, (nog) niet. In sommige delen van de wereld, zoals de VS, Canada en Australië, liggen de zaken makkelijker. Maar in de EU heeft elk land zijn eigen regels en voorschriften.

Er zijn verschillende eisen. Opnieuw, dit verschilt van land tot land. Maar het is belangrijk om te kunnen bijhouden welke gebruikers u hebt, wat ze deden op internet en voor hoe lang. Dit alles is opgenomen in ons aanbod.
U moet ook geregistreerd worden als een ISP (Internet Service Provider) in elk land dat uw voertuig rijdt. Ja, daar is een kost aan verbonden aan elke registratie. Dit wordt ook gedekt in ons dienstaanbod.

Ja, absoluut. En nogmaals, die zijn verschillend per land. Een gebruiker die een Wi-Fi-sessie in Londen start en nog steeds verbonden is in Wenen, valt onder 5 verschillende regels. Je moet elke keer de regels respecteren wanneer je een grens overschrijdt om in overeenstemming te zijn met de wettelijke vereisten. Een goede servicepartner behandelt dit voor u.

Dit is eigenlijk een zeer complexe kwestie. De wetgeving van het land waarin u de dienst aanbiedt is van toepassing onder de EU-wetgeving. Dit betekent dat uw voertuig in land A kan worden geregistreerd, maar door land B rijdt. Dan moeten beide wetgevingen worden nageleefd. Aangezien deze regelgeving niet alleen per land verschilt, maar ook regelmatig verandert, heeft u een servicepartner nodig die dit in de gaten houdt. Iemand die ervoor zorgt dat uw systemen op de hoogte blijven en in overeenstemming zijn met al deze regels en voorschriften.

Omdat het wettelijk verplicht is apparatuur in uw voertuigen te hebben die in overeenstemming is met de wettelijke vereisten. Dit betekent dat u afhankelijk van uw voertuig apparatuur met verschillende voorschriften nodig heeft. Verschillende vereisten gelden voor vrachtwagens, auto’s, bussen en treinen. Het gebruik van niet-gecertificeerde apparatuur kan leiden tot verlies van verzekeringsdekking. En dit is slechts één mogelijk gevolg. Wij hebben verschillende oplossingen in ons service aanbod, afhankelijk van uw behoeften.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.