FAQ

FAQ Over VOD


U heeft niet noodzakelijkerwijs licenties nodig. Het hangt af van welke inhoud u wilt laten zien. Maar als u gelicentieerde inhoud aan boord wilt aanbieden, heeft u een licentieovereenkomst nodig met een partij die wettelijk de geselecteerde licentiehouder vertegenwoordigt. Iets wat we doen voor onze klanten in ons dienstaanbod.

Absoluut, het is een van de meest gebruikte functionaliteiten van VOD-systemen. U kunt uw huidige promoties, uw toekomstige en promotionele reizen laten zien, indien van toepassing. Het wordt zelfs gebruikt om inhoud van derden te tonen die geïnteresseerd zijn in het tonen van hun inhoud aan uw passagiers en daarvoor een vergoeding geven.

Een goed systeem stelt u in staat om de inhoud op afstand te updaten. Gebaseerd op parameters die u vooraf hebt gedefinieerd.

Dit is de inhoud waarvan de rechten zijn aangevraagd. Populaire muziek en kranten zijn goede voorbeelden van gelicentieerde inhoud, maar ook films natuurlijk. Dit betekent dat de licentiehouder van de rechten op deze inhoud beslist hoe, wanneer en onder welke omstandigheden deze inhoud kan worden bekeken en eventueel mogelijk moet worden gerapporteerd naar hen. U moet ervoor zorgen dat eender welk systeem dat u kiest, voldoet aan deze vereisten en voorschriften. U kunt de inhoud in de toekomst wijzigen, niet het systeem waarin u heeft geïnvesteerd.

In principe kan elke denkbare inhoud. Van uw eigen promotie-inhoud over kranten, tijdschriften, e-boeken, muziek, kinderinhoud tot Hollywood-busters. Als het gedigitaliseerd kan worden, kan het worden aangeboden via een goed VOD-systeem.

U heeft de juiste apparatuur nodig om de inhoud op een correcte juridische wijze te kunnen vertonen, op te slaan en te verspreiden. Een systeem dat het proces technisch kan vertonen, heeft niet noodzakelijkerwijs de juiste technische vereisten om films te vertonen, zoals vereist door de licentiehouders van de gelicentieerde inhoud. U heeft een goede servicepartner nodig die dit alles voor u verzorgt.

VOD staat voor Video On Demand en is in principe de mogelijkheid voor mensen die een verbinding hebben met een Wi-Fi-signaal om content te bekijken zoals films, afbeeldingen, muziek, boeken, tijdschriften, kranten … zonder noodzakelijkerwijs met het internet verbonden te zijn. De inhoud wordt gestreamd vanuit een interne “webserver” in het voertuig. Daarom is het signaal altijd goed en er is geen internetverkeer vereist.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.