FAQ

FAQ Over hardware


Niet echt, je hebt wat basis elektrische kennis nodig om de router te verbinden en de antennes op het dak te installeren. Dat is het zo ongeveer. Indien u het niet zelf wenst te installeren, kunnen we installatiediensten of installatie training in ons serviceaanbod voorzien.

Zoals u misschien ongetwijfeld op school heeft geleerd, is een voertuig een kooi van Faraday. Niet alleen houdt het straling buiten, het houdt ook het merendeel van het cellulaire signaal binnen. Daarom zullen externe antennes u altijd de beste ontvangst geven.

Ja, zeker en vast. En niet alleen in prijs. Er zijn veel goede antennes beschikbaar, maar de meeste van hen bevatten functies die u niet nodig heeft maar waar u wel voor betaalt. Daarom hebben we ons eigen assortiment antennes ontwikkeld die precies leveren wat nodig is. En dus de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het geeft ons ook de mogelijkheid om de complete connectiviteitsdienst te dekken, omdat we weten dat u de juiste apparatuur hebt. Onze antennes hebben bovendien alle vereiste certificaties.

Uw behoeften evolueren, dus ook de behoeften van uw bedrijfsprocessen en passagiers. Wat ernaar uitziet als de ideale oplossing vandaag, kan morgen een ernstig probleem zijn voor uw bedrijf. In een service aanbod kunt u uw hardware evolueren naar uw behoeften. Niet nodig om te investeren bij het begin en niet nodig om opnieuw te investeren als uw eisen evolueren. Onze veelvoudige levenscyclusoplossingen zorgen ervoor dat het grootste deel van de hardware kosten wordt gedekt.

Zoals overal in het leven, krijgt u waarvoor u betaalt. Wij zijn zeker dat uw bedrijfsprocessen en/of passagiers uw keuze voor een kwaliteitsrouter zullen waarderen. We raden u sterk af om huishoudelijke apparaten te gebruiken, omdat ze niet zijn gemaakt voor bewegende omgevingen en het belangrijkste is dat ze niet gecertificeerd zijn om in een voertuig te worden gebruikt. Het gebruik van een niet-gecertificeerd apparaat kan ertoe leiden dat de certificatie van uw voertuigvergunning nietig wordt verklaard. En dit leidt normaal gesproken tot verlies van de verzekeringsdekking.

Naast onze eigen hardware ondersteunen wij verschillende merken. We kennen het belang van betrouwbare hardware in voertuigen, maar we weten nog beter dat een service aanbod het echte verschil maakt. We kunnen waarschijnlijk werken met wat u al hebt, zodoende hoeft u niet te investeren in nieuwe hardware.

U heeft een router en antennes nodig, dat is het eigenlijk. Wat het merk en type router betreft, kunnen wij u helpen kiezen. Afhankelijk van uw behoeften variëren ze van goed en efficiënt tot briljant en vol met mogelijkheden. Ze komen met één tot zes modems indien nodig. Sommige zijn voor transport doeleinden, andere voor vracht- of spoor toepassingen. Ons aanbod biedt een enorme mogelijkheid van hardware die evolueert naar uw behoeften.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.