FAQ

FAQ Over APIS


Voor het eerste gebruik is een minimumopleiding vereist, maar we hebben het heel intuïtief gemaakt. Na een halve dag zijn de meeste mensen er mee weg.

Er zijn vele mogelijkheden. U kunt deze informatie op haltes, in voertuigen, op websites, op het mobiele apparaat via de bus Wi-Fi, op uw website of zelfs in een app hebben. Omdat we open systemen runnen, stoppen de mogelijkheden waar uw verbeelding eindigt.

Een geïnformeerde passagier is een ontspannen klant. Uit onderzoeken blijkt dat de juiste informatie, die op het juiste moment wordt geleverd, mensen helpt om beter te begrijpen wat er gaande is. Daarom wordt de hele rijervaring sterk verbeterd en de tevredenheid van de passagiers is toegenomen.

Er zijn vele voordelen. Eenvoudig te gebruiken, dynamische updates via internet, één plaats om uw info te beheren, en veel manieren om het te tonen. U kunt derden of gesponsorde content tonen, en dit zijn slechts enkele voordelen. En met de juiste partners kunt u een APIS omzetten in een ontvangststroom.

U kunt informatie weergeven over de rit, de geschatte aankomsttijd en waar het voertuig is. Maar u kunt ook nieuws, sportinformatie, culturele updates en nog veel meer weergeven. In principe kan u elke informatie aanbieden die u nuttig lijkt voor de passagiers. De echte kracht van onze APIS is dat u deze informatie op één plaats kunt beheren, maar op verschillende manieren kan visualiseren.

APIS staat voor Advance Passenger Information System. APIS is een gebruiksvriendelijke infrastructuur die u in staat stelt om op verschillende manieren te informeren en te communiceren met uw passagiers.

Onze partners


Copyright © 2017 icon.lu All rights reserved.